Coaching voor professionals

 

Voor medewerkers zijn andere tijden aangebroken. Een baan tot aan je pensioen is niet meer de normaalste zaak van de wereld. En ook al blijft het bedrijf bestaan na een reorganisatie of fusie, dan kan het zijn dat je zelf iets meer of iets anders wil. Tegenwoordig is het belangrijk om te werken aan je eigen employability. Dat wil zeggen eigen regie voeren als het gaat om professionele groei en inzetbaarheid op de arbeidsmarkt. Klaar zijn voor veranderingen door te weten wat je wil en wat je kan. Werken aan zelfinzicht en zelfvertrouwen en eigen verantwoordelijkheid nemen.

 

Als deze vragen je bezighouden is coaching iets voor jou:

 

-          Wil je je als professional verder ontwikkelen? Wil je nieuwe talenten ontdekken?

-          Wil je jezelf verbeteren op bepaalde vlakken als bijvoorbeeld leiderschap, communicatie, onderhandelen of plannen & organiseren?

-          Ervaar je geen uitdaging meer en wil je weer energiek in je werk staan en ook energie overhouden voor leuke dingen thuis?

-          Is de balans tussen werk en privé zoek?

 

 

Coaching helpt!

 

Coaching helpt je om stil te staan bij vragen als ‘wie ben ik’ en ‘wat wil ik’. Door kritisch in de spiegel te kijken en open te staan voor feedback kan je oude gedragspatronen leren doorbreken en experimenteren met nieuw gedragsrepertoire, nieuwe vaardigheden aanleren of verborgen kwaliteiten ontdekken.

 

REIJNST Coaching & Consultancy is je graag van dienst. Interesse? Neem contact op.

 

Hoe gaat REIJNST Coaching & Consultancy te werk? Ga naar: