Coaching voor particulieren

 

Je leidt een druk leven. Je hebt een drukke baan, een relatie en kinderen, en je wil daarnaast ook tijd besteden aan vrienden, familie of sport en hobby’s. Alles staat op de rit en loopt lekker. Maar soms even niet. Soms wil je te veel rollen vervullen en te veel bordjes in de lucht houden. Je wil een goede partner zijn in je relatie, een goede professional op je werk, een goede ouder voor je kroost en daarnaast heb je nog vele andere rollen te vervullen en allerhande taken op je to-do-list.

En het leven staat niet stil. Soms doorkruisen vervelende momenten je pad. Of momenten die juist heel mooi zijn, maar tegelijkertijd zo’n grote indruk op je maken dat je leven totaal op z’n kop staat. Deze belangrijke levensgebeurtenissen oftewel ‘life events’ vereisen aanpassing.  Enkele voorbeelden van life events zijn echtscheiding, ontslag, nieuwe baan, verhuizing, huwelijk, geboorte of overlijden. Vaak gaan ze gepaard met heftige emoties, die heel normaal zijn gezien de impact van life events. Je hebt tijd nodig om te wennen en te verwerken. Maar soms kan het allemaal te veel worden. Je voelt je verward. Je weet niet meer waar te beginnen en rent maar door….

 

Herken je jezelf in het bovenstaande verhaal? Wil je praten met iemand die kan luisteren en inleven? Iemand die op afstand staat en je toch kan begrijpen? Iemand die meedenkt en praktische tips geeft?

 

Coaching helpt!

 

Reijnst Coaching & Consultancy kan je helpen. Als psycholoog en ervaringsdeskundige op het gebied van verschillende life events, help ik je om even pas op de plaats te maken. Tijd nemen voor jezelf om weer grip te krijgen, en om weer de regie te voeren over je eigen leven. We kijken naar reële en irreële gedachten en ontrafelen de kluwen aan gevoelens.

 

Maar let op: coaching is géén therapie. Ik zie jou niet als een patiënt, maar als een mens die tijdelijk ontwricht is, door adequate emoties die horen bij life events. Ik zie jou als een mens die even kritisch in de spiegel moet kijken. En die spiegel kan ik je voorhouden! Jij moet me zien als een coach, die jou begeleidt op de weg naar beweging en verandering. Ik ga ook te werk als een coach, en ben vrij toegankelijk, zonder verwijzing van een huisarts. En tot slot niet onbelangrijk: ik hanteer géén wachtlijst, en ben daardoor direct en makkelijk bereikbaar.

 

REIJNST Coaching & Consultancy is je graag van dienst. Interesse? Neem contact op.

 

Hoe gaat REIJNST Coaching & Consultancy te werk? Ga naar: